Visit our FacebookVisit our InstagramSend us an email
Verwen je Moederdag 2024
mei 12, 2024
14:00 - 18:00
€0,00

Het is eindelijk zo ver!
Die ene speciale dag in het jaar dat je de kans krijgt om jouw geliefde moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Maar wat moet je nou samen met je mams gaan doen? Ergens samen een hapje eten, een high tea organiseren, shoppen tot we droppen of een beautydagje doen met de voormalige beauty Queen?

Wat als dit nou allemaal op 1 dag kan? En dat dit ook nog eens voor iedereen te betalen is?

Wij hebben een gloednieuw concept bedacht in samenwerking met onze partners.

VERWEN JE MOEDERDAG
Op deze dag zijn jullie van harte uitgenodigd om deze speciale gelegenheid samen met ons te vieren bij Oad Bosseve te Weert van 14:00 t/m 18:00. Jullie worden door ons opgevangen bij de ingang met een lekker welkomstdrankje en aperitiefje. Samen met je moeder loop je over de loper richting het evenement. Eerst nog samen een fotootje maken bij onze Moederdagbanner, totdat je uitkomt bij de prachtige tuin van de jongens van Oad Bosseve. Hier kan je genieten van vrolijke muziek, lekker eten en drinken. Er zijn verschillende stands aanwezig die jullie met veel liefde en plezier kennis willen laten maken met hun producten en diensten! Een toegangsticket koop je bij ons aan de deur. Houd de website in de gaten voor updates!

Verwen je Moederdag 2024

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram